2 jobstudenten gezocht

IOED Viersprong is de intergemeentelijke onroerend erfgoeddienst. Net zoals de erfgoedcel werkt zij voor de gemeenten Oosterzele, Destelbergen, Lochristi, Merelbeke, Melle en Sint-Lievens-Houtem. De werking is opgebouwd rond bouwkundig, archeologisch en landschappelijk erfgoed.

Inventarisatie funerair erfgoed

In 2019 leggen we de focus op de inventarisatie van funerair erfgoed, om van hieruit een waarderingstraject te kunnen opstarten.

IOED Viersprong is op zoek naar 2 enthousiaste jobstudenten met interesse voor onroerend en funerair erfgoed die zich in juli, augustus en/ of september 2019 kunnen vrijmaken om mee te werken aan het inventariseren van lokaal waardevolle graven. Je rapporteert aan de coördinator van IOED Viersprong. Een interne opleiding wordt voorzien.

Schrikt buitenwerk je niet af? Kan je overweg met een fototoestel? En heb je nog wat tijd over in juli, augustus of september? Stuur dan voor 5 juli je CV en motiviatiebrief door naar Sofie.moeykens@4sprong.be. Weerhouden kandidaten krijgen bericht in de week van 8 juli.

Lees het volledige functieprofiel hier na.

Meer info?

Sofie.moeykens@4sprong.be of 0471/88 39 04