Fotowedstrijd Beeldig Balegem: doe mee!

Balegem bestaat 900 jaar! 

En dat laten we niet onopgemerkt voorbij gaan. Zag je het spandoek al aan het rond punt in Balegem?

IOED Viersprong werkte samen met een enthousiaste werkgroep, de bibliotheek en toeristische dienst van de gemeente Oosterzele een programma uit, om van 2020 een heus feestjaar te maken. Door de corona maatregelen werd de aftrap uitgesteld maar nu is Balegem klaar om jullie te ontvangen. Na 2020-2021 zal (de geschiedenis) van Balegem voor jou geen geheimen meer hebben.

Het volledige programma kan je nalezen op www.balegem900.be. Neem zeker eens een kijkje en laat je verrassen door het gevarieerde programma: de fotowedstrijd, een zomerzoektocht, een spannend toneelstuk en zo veel meer! Nog niet alle activiteiten kregen een datum, dus kom zeker regelmatig terug voor de updates van het programma.

Fotowedstrijd Beeldig Balegem

Nu lokaal het nieuwe normaal is, willen we jullie met deze fotowedstrijd op stap laten gaan in Balegem. Ga op zoek naar dat bijzondere plekje en laat ons Balegem van haar mooiste kant zien.

Belangrijk: de foto moet genomen zijn op het grondgebied van Balegem én er moet een stukje onroerend erfgoed op te herkennen zijn (bouwkundig, archeologisch, funerair of landschappelijk). Lees hier het volledige wedstrijdreglement na.

Een foto insturen (max. 3 per persoon) kan tot t.e.m. 31 augustus 2020 via info@4sprong.be. Uit alle inzendingen worden 15 foto’s geselecteerd, die in het najaar uitvergroot te bewonderen zullen zijn in de etalages van de Balegemse handelaars. En dan mag het publiek zijn favoriet kiezen. Voor de winnaar is een mooie prijs voorzien.

Veel succes, maar vooral: een boeiende ontdekkingstocht gewenst!

Meer informatie?

IOED Viersprong, Sofie Moeykens, sofie.moeykens@4sprong.be of 09/362 87 19 – 0471/88 39 04.

www.balegem900.be