Indienronde projectsubsidies: deadline 20 september

De deadline voor het indienen van een projectsubsidie-aanvraag komt in zicht. Heb je een goed idee voor een cultureel-erfgoedproject? Erfgoed Viersprong kan je een financieel duwtje in de rug geven. Leg nog snel de laatste hand aan je aanvraag en dien ze tijdig in voor 20 september!

Wat?

De erfgoedcel kent projectsubsidies toe voor cultureel-erfgoedprojecten in de Viersprongregio (Destelbergen, Lochristi, Melle, Merelbeke, Oosterzele en Sint-Lievens-Houtem). Organisaties, verenigingen, onderwijsinstellingen, samenwerkingsverbanden, particulieren … die aan de slag willen met het lokaal roerend of immaterieel erfgoed kunnen een projectsubsidie aanvragen.

Hoe?

Beschrijf je project in het aanvraagformulier en bezorg het ons vóór 20 september via info@4sprong.be. Het aanvraagformulier,  het reglement en meer info vind je hier terug. Vragen of advies nodig? Contacteer ons op 0484/81.65.02 of via info@4sprong.be.

Oeps, te laat?

Haal je deze indiendatum niet? Geen nood, ook in 2021 zal je een projectsubsidie kunnen aanvragen bij Erfgoed Viersprong. De voorwaarden en het reglement zullen er dan wel iets anders uitzien. Meer info hierover volgt. Hou zeker onze communicatiekanalen in de gaten!

Nieuwsgierig?

Benieuwd naar de projecten die in het verleden een subsidie mochten ontvangen? Neem een kijkje op onze website.