Erfgoedmarkt

Jouw erfgoed op de Erfgoedmarkt?

Ons erfgoedfestival zou geen echt feest zijn zonder een Erfgoedmarkt! Een markt met divers erfgoed uit de regio, waar ook kinderen erfgoed spelenderwijs kunnen ontdekken. Dé gelegenheid dus om jouw ambacht, traditie, collectie, publicaties, organisatie en/of werking aan het grote publiek voor te stellen. Liefst van al op een interactieve en attractieve manier. Iets voor jou?

Praktisch

De erfgoedmarkt vindt plaats op zaterdag 2 oktober van 13u tot 17u30. Deelname aan de markt is gratis. Het aantal plaatsen is beperkt tot 33 verenigingen/organisaties/personen.

  • Locatie: Tuinbouwschool Melle, Brusselsesteenweg 165, 9090 Melle
  • Standplaats: tent van 3×3 m, voorzien van een tafel en twee stoelen
  • De aankleding van jouw stand kan tussen 9 en 12u. Vanaf 12u is de site autovrij.

Heb je specifieke logistieke wensen (vb. grotere stand, nood aan elektriciteit, extra stoel …)? Vermeld die zeker bij je inschrijving. We bekijken samen met jou wat haalbaar is.

Voorwaarden

  • De inhoud van de stand heeft betrekking op erfgoed (onroerend, roerend, immaterieel) en/of de zorg ervoor.
  • De standhouder en/of het erfgoed is gelokaliseerd in regio Viersprong (Destelbergen, Lochristi, Melle, Merelbeke, Oosterzele, Sint-Lievens-Houtem).

Een plaats reserveren?

Reserveer voor 15 augustus je plaats via dit formulier. Je bent pas zeker van een standplaats na een bevestigingsmail (2e helft augustus).*

Vragen?

Contacteer ons via info@4sprong.be of 09 362 87 19.

* Erfgoed Viersprong behoudt zich het recht om een selectie te maken uit de reservaties o.b.v. het voldoen aan bovenvermelde voorwaarden en i.f.v. de beschikbare plaatsen en het presenteren van de diversiteit aan erfgoed & erfgoedzorg in de regio.