Collega gezocht – vacature verlengd

Erfgoed Viersprong werft een nieuwe medewerker participatie en immaterieel erfgoed aan. Een gevarieerde job waarin je vanuit erfgoed lokaal echt een verschil kan maken. Je ondersteunt gemeenschappen bij het toekomst geven aan hun tradities, ambachtslui aan hun vakmanschap, en werkt samen met collega’s en vele partners aan participatieve erfgoedprojecten. Ben jij de gedreven, sociale erfgoedliefhebber die we zoeken?

Medewerker participatie en immaterieel erfgoed

Als medewerker participatie en immaterieel erfgoed ben je verantwoordelijk voor een zeer gevarieerd takenpakket. Een groot deel van je tijd de komende jaren zal je in wijken duiken om vanuit een participatieve erfgoedwerking bij te dragen aan sociale dynamiek. Daarnaast ondersteun je het lokale erfgoedveld bij het borgen van hun immaterieel erfgoed. Met jouw creativiteit, communicatieve vaardigheden en oplossingsgerichte aanpak draag je actief bij aan het ondersteunen van het lokaal netwerk en inspireer je anderen. Je werkt graag in team en springt flexibel bij waar nodig.

We bieden een voltijds contract van onbepaalde duur. Een gevarieerde job in een klein, maar leuk team op een unieke erfgoedlocatie!

Lees meer in het vacaturebericht:

Praktisch

Herken je jezelf in deze functie? Je beschikt over een diploma op bachelorniveau of een diploma van hoger onderwijs van één cyclus, bij voorkeur uit sociaal-culturele of menswetenschappelijke richting, of gelijkwaardig door ervaring?

Stuur jouw gemotiveerde kandidatuur via info@4sprong.be aan Erfgoed Viersprong, t.a.v. Bertrand Vrijens, voorzitter, Sint-Antoniusplein 10, 9860 Oosterzele.

Solliciteren kan uiterlijk tot 11 juni, 24u00

Je krijgt hiervan een ontvangstbevestiging.

Er wordt een selectie gemaakt op basis van CV en sollicitatiebrief, de beste kandidaten worden uitgenodigd voor een gesprek met schriftelijke voorbereiding op 21 juni.

Meer informatie over de vacature kan je bekomen bij helena.vanommeslaeghe@4sprong.be of telefonisch via 0484/816502.