Gezocht! Administratief medewerker 40% – (M/V/X)

Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een deeltijds medewerker ter ondersteuning bij de administratieve taken. Ben jij de nauwgezette, georganiseerde collega met een hart voor erfgoed die we zoeken?

Administratieve kracht gezocht

Als administratieve kracht volg je, in samenspraak met de coördinator, nauwgezet de administratie m.b.t. personeelszaken, lonen en financiën van Erfgoed Viersprong op en ondersteunt de dagelijkse werking van de organisatie.

We bieden gedurende twee jaar een contract van 15 u/week (0,4 VTE), met optie tot verlenging. Een gevarieerde (tijdelijke) job in een klein, maar leuk team op een unieke erfgoedlocatie!

Het volledige vacaturebericht met taakomschrijving en gewenste vaardigheden & competenties kan je hier nalezen:

De organisatie

Erfgoed Viersprong is een dienstverlenende erfgoedorganisatie voor de gemeenten Destelbergen, Lochristi, Melle, Merelbeke, Oosterzele en Sint-Lievens-Houtem. We zijn het centraal aanspreekpunt voor erfgoed in de regio. Samen met gemeentebesturen, verenigingen, professionelen, vrijwilligers en inwoners zetten we ons in voor het lokaal erfgoed in al zijn diversiteit.

Lees hier meer over onze werking.

Praktisch

Je beschikt minstens over een diploma hoger secundair onderwijs (ASO of TSO) en een afwisselende administratieve job in een kleine organisatie spreekt je aan? We ontvangen je sollicitatie graag ten laatste op 7 november 2022. De selectie gebeurt op basis van een schriftelijke proef met gesprek in de week van 21 november 2022. De duur van het contract is voorzien van januari 2023 tot en met 31 december 2024.

Meer info?

Meer informatie over de vacature kan je bekomen bij helena.vanommeslaeghe@4sprong.be of telefonisch via 0484 81 65 02