Feestweekend Ferm Zaffelare100

Zaterdag 4 juni 2022 is er een receptie met alle leden en partner en met de vertegenwoordigers van andere verenigingen van Zaffelare en andere wijkcomités en politici.

Dan wordt ook ons fotoboek: 100 jaar Ferm voorgesteld door Bert Vervaet ( licentiaat in de sociologie, doctorandus in de theologie  en licentiaat in de godsdienstwetenschappen). Hij deed het opzoekingswerk voor het boek. Dit vindt plaats in een beschermde hoeve nl Speurdonkhof Zaffelare.

Bedoeling is om op na de receptie en de dag erna (familiedag) zo veel mogelijk fotoboeken ( in een mooie shopping bag van Ferm ) te verkopen aan een zeer democratische prijs. Zo zal de geschiedenis van onze vereniging bewaard blijven..

Na de receptie is er een optreden van Cris Corn, een plaatselijke zanger. Toegang is gratis zodat iedereen van zijn muziek kan genieten. Daarna is er nog een dansavond met DJ.

Zondag is het een familiedag.

‘s Morgens is er een eucharistieviering en ’s middags is er hespenbarbecue. Er worden ook workshops/demonstraties georganiseerd. Ook zijn  er enkel volkspelen voor iedereen. En voor de kinderen is er een springkasteel en een clown.

OrganisatieFerm Zaffelare
Publieksmoment4 en 5 juni 2022
Ontvangen subsidie500