Regen? Speel nu de grote Meerstraatbingo!

Regen is een zegen maar hey, we snappen het als je inspiratie voor een leuke activteit even zoek is. Daarom lanceren we de Meerstraatbingo. Het is geen toeval dat er ‘goed’ in het woordje ‘erfgoed’ zit. Erfgoed kan ook goed zijn voor een zomer vol plezier! We stellen aan je voor: de GROTE MEERSTRAATBINGO!

Hoe werkt het?

Zestien toffe activiteiten, voor groot en klein. Aan jou de keuze: ga je voor één activiteit, een rij activiteiten of waag je je aan een echte bingo (volle kaart)? Alle inwoners van de Meerstraat in Oosterzele vonden hem deze week in hun brievenbus. Wil jij een extra exemplaar of als niet-Meerstrater benieuwd?

Download de Meerstraatbingo (pdf)

Jij de winnaar?

Wie daag jij uit in de Meerstraat? Deed je één of meerdere activiteiten? Fotografeer/film ze en deel het voor 24 augustus 2023 via Facebook/Instagram met #wijvandewijk, of mail ons op info@4sprong.be. Een onschuldige hand trekt uit de inzendingen de winnaar van een Oosterzeels verrassingspakket*!

*Met dank aan Toerisme Oosterzele

Meer acties?

Naast de Meerstraatbingo hebben we ook nog andere leuke acties in het kader van het wijkproject #wijvandeweek. Je leest er hier alles over.

‘Wij van de Wijk’ wil het wijkerfgoed van de Meerstraat in de eerste plaats van onder het stof halen en bundelen. Daarnaast gaan we samen met de Meerstraters op zoek naar de betekenis hiervan voor hen.

Vinden ze in dit wijkerfgoed inspiratie voor nieuwe initiatieven? Leven er wilde dromen die al lang op uitvoerders wachten? Toffe ideeën om dit wijkerfgoed naar buiten te brengen? We zoeken het samen uit.