Een gratis nieuwsbrief maken met Mailchimp

Wil je mensen op regelmatige basis uitnodigen voor je activiteiten? Dan kan je daarvoor het best een nieuwsbrief verzenden per e-mail. MailChimp is een van de populairste programma’s om digitale nieuwsbrieven te versturen. We gaan na hoe je op een correcte manier (in overeenstemming met de privacywetten) e-mailadressen verzamelt, ze in een masterlijst stopt en in groepen of segmenten verdeelt. Zodra je de adressen hebt verzameld, kan je met behulp van sjablonen snel een mooie lay-out aan je nieuwsbrief geven. Als je een website of Facebookpagina hebt, kun je daar een inschrijfformulier insluiten. MailChimp biedt je ook de mogelijkheid om na te gaan of je mailing succesvol is: het programma maakt statistieken van aangeklikte links. De basisversie van MailChimp is gratis. We gaan na wat het verschil is met de betalende versie.

Wanneer: 2 woensdagavonden (19.30u-22u): 5 december en 12 december 2018
Waar: Bibliotheek Oosterzele, Stationsstraat 13, Scheldewindeke
Lesgever: Mieke Vergote (communicatieverantwoordelijke en docent grafische toepassingen bij VIVO)
Prijs:

€ 29.50 | € 21 | € 14.50 | Gelieve je eigen laptop mee te brengen.

Vormingplus Gent-Eeklo geeft een korting aan mensen die het financieel moeilijker hebben. Bij elke activiteit staan drie prijzen vermeld in deze volgorde: standaardprijs | reductieprijs | sociale prijs. Het reductietarief is er voor mensen met een beperkt pensioen, éénoudergezinnen met kinderen, studenten, … Werkzoekenden en mensen met een verhoogde tegemoetkoming van het ziekenfonds genieten het sociaal tarief. Neem contact op met Vormingplus Gent-Eeklo (09 224 22 65) voor de kortingsvoorwaarden.

Organisatie: Bibliotheek Oosterzele i.s.m. Vormingplus Gent-Eeklo en Erfgoed Viersprong
Inschrijven:

Schrijf je in via www.vormingplusgent-eeklo.be, of via info.gent.eeklo@vormingplus.be of via 09 224 22 65. Vermeld de code 18DM5970 bij inschrijving.

Informatie:

Gelieve een eigen laptop mee te brengen.