WE LUIDEN DE PARADEBEL!

Harry Malter, Frans De Vos, Pierre Minnaert, Blondin … Het circusverleden van de streek ten noordoosten van Gent is rijk gevuld met klinkende namen uit de Belgische circuswereld. Vroeger kenden we vooral de rondtrekkende familiecircussen. Nu brengen kleinere gezelschappen circus meer en meer naar culturele centra en (straat)festivals. Steeds met lef, passie en gedrevenheid.

Niet zelden vinden huidige artiesten hun inspiratie in het verleden. Of ze zoeken net een vernieuwend spoor op. En zo draait het circusrad, of de ‘cyr’, rond. Even halt houdend in de streek. CyRCuS. De parade is hier!

IN DE KIJKER: WIN EEN CIRCUSARTIEST OP SCHOOL!

Een circusartiest heeft een belangrijke oproep voor de klas. Hij wil een nieuwe show brengen, maar zoekt inspiratie. Hij denkt dat hij die kan vinden in het rijke circusverleden van de streek rond Gent. En bij de leerlingen! Is jouw klas klaar voor de uitdaging?

Ga dit schooljaar met het pakket aan de slag, maak een eigen Slotshow en stuur deze voor 15 mei 2024 naar info@4sprong.be. De klas met de meest onvergetelijke Slotshow krijgt in juni een circusartiest op bezoek!

CyRCuS is …

EEN PARADE

EEN BEELDVERHAAL
EEN CyRCuS-PROGRAMMA
EEN NIEUW GRATIS LESPAKKET